Sådan downloader og installerer du Microsoft Office 2019 Home & student

I denne vejledning vil vi vise, hvordan du kan registrere og downloade din udgave af Microsoft Office.
Inden vi begynder installationen er det vigtigt, at du afinstallerer din gamle Microsoft Office-pakke, hvis du har en installeret. 
For at påbegynde processen skal du klikke på det følgende link der leder dig til den officielle registreringsside hos Microsoft:


https://setup.office.com/1.

På denne side fra Microsoft vil du blive bedt om at logge ind på din Microsoft-konto. Klik på knappen "Log på".  Her kan du enten bruge din gmail/hotmail/outlook/live mail til at logge på. Har du haft et Office 365-abonnement eller en mail brugt til andre Microsoft tjenester, kan den mail også bruges til at logge på. 

Har du ikke allerede en Microsoft-konto, så kan du nemt oprette en ved at klikke på knappen "Opret en ny konto".

2.

Når du har oprettet din Microsoft-konto og er klar til logge på, skal du indtaste din e-mail og dernæst din adgangskode. Klik på "Næste".

3.

Du bliver nu viderestillet til den side, hvor du skal indtaste din unikke licensnøgle til den udgave af Microsoft Office som du har købt. Udfyld de fem rækker ved enten at indtaste licensnøglen manuelt eller kopiere den ind vha. Copy/Paste funktionen.

4.

Efter din unikke licensnøgle er godkendt, har du mulighed for at vælge følgende til din installation:

 

Land eller område - (automatisk sat til Danmark)

Dit sprog - (valgfrit, men vi anbefaler dansk)

Klik derefter på Næste.

5.

Du bliver viderestillet til den sidste side, hvor du har mulighed for at nedhente installationsfilen til din udgave af Microsoft Office. Klik på Næste.