• -300,00 kr.

Office 2016 Til Mac Home & Business

Engangskøb: Intet månedligt abonnement


Udgave: Microsoft Office 2016 Home and Business (Mac)

Programmer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook

Levering: Via e-mail med produktnøgle & download link

Sprog: Dansk og andre internationale sprog
Antal licenser: 1 Mac

Varighed: Ubegrænset levetid

Leveringstid: Ca. 2 timer

Til 1 Mac ( OS X 10.14 eller nyere 
(Kan skiftes fra mac til mac) 

✅ På Lager

Hvorfor vælge os? 

✅ E-mærket
✅ Dansk webshop
✅ Omgående levering 
✅ Microsoft partner

599,00 kr.
299,00 kr.
Inkl. moms

OBS: Office Mac 2016 vil ikke længere blive opdateret, men du kan stadig benytte alle programmerne.

Klik HER, for at gå til Mac 2019Skriv tekster, fremstil præsentationer, arbejd med tabeller, administrer e-mail konti og opret noter – alt det er problemløst muligt med Microsoft Office Home & Business 2016 til Mac! Drag fordele af Office suiten og de innovative muligheder, som kun en Mac kan tilbyde. Office 2016 Mac Home & Business er især egnet til krævende hjemmebrugere og små og mellemstore virksomheder. Der medfølger de populære Office programmer Word, Excel, PowerPoint, Outlook og for første gang også OneNote. Office 2016 Home & Business Mac er tilpasset specielt til de unikke funktioner, som kun en Mac computer kan tilbyde.

Outlook, mere end blot administration af e-mails
Administrer bekvemt dine e-mails, kontakter, opgaver og deadlines. Takket være understøttelsen af Push-beskeder i Microsoft Office Mac 2016 Home & Business holdes din indbakke altid opdateret. Flyt gamle e-mails til onlinearkivet og få mere plads i din indbakke. Få vist kalendere side om side og få bedre styr på dine deadlines.

Nye muligheder i Word, Excel og PowerPoint
Den nye fane „udkast“ giver en hurtig adgang til kladder og muliggør en lynhurtig fremstilling af professionelle dokumenter. Takket være en forbedret deling og muligheden for at forsyne teksterne med kommentarer vil du med Microsoft Office 2016 Home & Business til Mac arbejde endnu nemmere med andre på fælles dokumenter. "Insight" giver dig mulighed for at søge kontekstrelevante informationer via Bing, mens du arbejder på din tekst. I Excel vil funktionen "Anbefalede diagrammer" hjælpe dig med at finde det optimale diagram til at præsentere dine data med. Med udsnitsværktøjer til pivot-tabeller kan du bedre se mønstre i store datamængder. Takket være den forbedrede formelgenerator kan du i Office 2016 Home & Business Mac i et snuptag fremstille specielle evalueringsformler. Med Microsoft Office Mac 2016 Home & Business får du en forbedret referent-view i PowerPoint for at få styr over din præsentation. Tag noter, indstil timeren og få forhåndsvist det næste dias – dit publikum vil kun se det, der vises på hovedskærmen. Integrer Mac-animationer i dine præsentation ved blot et enkelt klik på „designvarianter”. 

Vær forbundet og tilgængelig overalt med cloud-tjenesten
Vores måde at arbejde på bliver stadig mere og mere mobil, ofte findes der ikke et fast arbejdssted, hvor man mødes med kollegaerne. Med skytjenesten OneDrive og Office 2016 Mac Home & Business skabes et fleksibelt arbejdsmiljø, der gør det muligt at få adgang til dokumenter hvor som helst, dele dem og bearbejde dem sammen med kollegaerne.

Systemkrav til Microsoft Office Home & Business til Mac:
Hukommelse: 4 GB RAM
Plads: 6 GB tilgængelig
Operativsystem: Office 2019 understøtter MacOS 10.14 og nyere

Specifikke referencer