• -520,00 kr.

Office 2019 Til Mac Home & Business (Download)

Permanent pakke - Ingen abonnement.  
Udgave
: Microsoft Office 2019 Home & Business til Mac

Programmer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote & Outlook

Levering: Via e-mail med licensnøgle & download link

Sprog: Dansk og andre internationale sprog 
Antal licenser:
 1 MAC (Kan flyttes fra Mac til Mac)

Varighed: Ubegrænset levetid
Leveringstid: Omgående efter betaling

899,00 kr.
379,00 kr.
Inkl. moms
PÅ LAGER

Office 2019 Home and Business til Mac er en omfattende pakke af programmer til enkeltpersoner og familier samt små og mellemstore virksomheder. Den giver brugeren mulighed for at ordne e-mails, redigere tekstdokumenter og lave præsentationer mm. Den omfatter de nyeste versioner af Outlook, Word, PowerPoint, Excel og OneNote.

Masser af funktioner i Word og PowerPoint
Når du køber Office 2019 Home and Business til Mac, får du glæde af de mange muligheder i det verdensberømte tekstbehandlingsprogram Word. De såkaldte naturlige bevægelser foretages let med finger eller pen på enheder med Touch-betjening. Når du bruger frihånds-editoren, kan du fx sætte ringe rundt om ord eller slette dem, ved at strege dem over. Den indbyggede Office-assistent, ’Remix 3D’, laver til gengæld 3D-modeller af objekter eller levende ting, som kan sættes ind i Word, Excel eller PowerPoint, der gør dine dokumenter og præsentationer langt mere spændende. Det er virkelig let at flytte modeller over i dokumenterne. PowerPoint kan endda bruge animerede 3D-modeller, som gør overgangene mellem dine slides endnu flottere. Når du køber Office 2019 Home and Business til Mac, kan du bruge programmerne og deres mange funktioner uden internetadgang.

Nemme noter og beregninger samt enkel kommunikation
Excel er klassikeren blandt alle regnearksprogrammer, og 2019-udgaven rummer rigtigt mange nyttige og tidsbesparende værktøjer. Fx lærer programmet, hvordan brugeren arbejder og genkender hans eller hendes arbejdsmønstre. Det kommer endda med relevante forslag til brugen. Når du vil hurtigt i gang med et vellykket design, vælger du bare en skabelon blandt de mere end 40 kategorier. Takket være de indbyggede formler, er det let at lave komplekse beregninger med de indtastede data. Programmets muligheder for formatering, minidiagrammer og tabeller, gør indholdet mere spændende og overskueligt. Dets nyeste diagrammer gør det endnu nemmere at præsentere prognoser og tendenser.

Den digitale OneNote-notesbog er både velegnet til kommerciel og privat brug og hjælper brugeren med at holde styr alt. Det er også let at fordele ideer i flere underkategorier, mens de stadig er lette at finde med søgefunktionen. De indtastede data opdateres nemt med tastatur, berøring eller pen. Købere af Office 2019 Home and Business til Mac får også adgang til 2019-udgaven af Outlook, som gør det let og effektivt at arbejde videre på farten. Endelig er alt fra kalendere, kontakter og Office-dokumenter praktisk integreret i appen.

Systemkrav til Microsoft Office Home & Business til Mac:
Hukommelse: 4 GB RAM
Plads: 10 GB tilgængelig
Operativsystem: Office 2019 understøtter MacOS 10.14 og nyere

Specifikke referencer