• -600,00 kr.

Office 2019 Professional Plus Til Pc (Download)

Permanent pakke - Ingen abonnement.   
Udgave
: Microsoft Office 2019 Professional

Programmer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher & Access 

Levering: Via e-mail med licensnøgle & download link

Sprog: Dansk og andre internationale sprog 
Antal licenser:
 1 Windows PC

Varighed: Ubegrænset levetid
Leveringstid: Omgående efter betaling

✅ Dansk Webshop 
✅ Microsoft Partner  
✅ 5 Stjerner Trustpilot 

999,00 kr.
399,00 kr.
Inkl. moms
PÅ LAGER

Brugere, som ønsker at bruge hele spektret af Microsoft Office derhjemme eller på kontoret, står fremragende med Professional Plus Edition. Den indeholder nemlig alle vigtige programmer, som Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher og Access. Takket være de forskellige programmers store alsidighed, retter Professional Plus sig primært mod personer, der arbejder på hjemme- eller mindre kontorer, som søger en effektiv og pålidelig løsning til organisering af dokumenter, regneark mv.

Word 2019 er det stærkeste værktøj til fremstilling af dokumenter. Words funktionalitet dækker alt arbejde med tekster fra dagligdags "papirarbejde" til officielle virksomhedsdokumenter. Blandt nyhederne i denne udgave ses bl.a. forbedret genkendelse af virtuelt blæk, så du lettere kan skrive med en pen direkte på skærmen og overføre det til maskinskrift og print. Stemmegenkendelsen er ligeledes forbedret. Microsoft har implementeret mange flere forbedringer: Nye learning-tools giver mulighed for at tilpasse din tekst, som du ønsker, focus-mode, SVG-grafik, som tillader integration af komplekse billeddokumenter, uden at det kræver større hukommelse. Skalering og andre funktioner til billedarbejde er således også forbedret.

Access 2019 giver virksomheder en stærk løsning til oprettelse og administration af databaser af enhver art. Den nye version understøtter generering af databaseapplikationer, der virker direkte i browseren, hvilket gør dem særligt effektive. Gemte data placeres i SQL-databaser med sikker adgang. Publisher 2019 forbedrer også mulighederne for offentliggørelse af grafik af enhver art: præsentationer, reklamer, flyers, magasiner etc. Detaljeret har Microsoft med Office 2019 Professional Plus atter forbedret begge programmer markant, fx ved at udvide genkendelse og brug af pen i Publisher og accelereret kollegers samarbejde med databaser i Access. 

Når du arbejder med regneark, tilbyder Excel 2019 fortsat de bedste funktioner: Excel leverer regneark til enhver opgave, lige fra budgetter og produktdatabaser til regnskaber og selvangivelser etc. på nye, forbedrede måder i denne udgave. Det gælder fx nye opstillinger af visuelle informationer samt langt masser af integrerede, matematiske funktioner. Stadig med fremragende kompatibilitet med CSV-filer. Ligeledes tilbyder PowerPoint 2019 nu muligheden for at integrere optagelser i Ultra-HD direkte i præsentationerne samt fri skalering af grafik og billeder. Det er derfor ikke længere nødvendigt at bruge ekstern billedredigering.

Outlook 2019 giver stadig adgang til alle gemte kontakter og e-mailadresser. Alle kontorer, der bruger en Exchange-server, har fremragende muligheder for altid at holde informationer om kunder og partnere opdaterede. Desuden understøtter programmet oprettelsen af et hvilket som helst antal e-mail-konti, som omfatter brugere flere forskellige konti. Alle programmerne i Office 2019 Professional Plus udnytter den velkendte brugerflade, som har været en del af alle applikationerne i et årti. Arbejdsprocessen gennemløber enhver applikation og er let genkendelig overalt - hvad enten det gælder Word, Excel, Outlook eller PowerPoint. 

Microsoft har begrænset brugen af Office 2019 Professional Plus til Windows 10. Det betyder, at ingen af programmerne er kompatible med ældre udgaver af Windows. Denne programpakke er ikke blot en licens, men tilhører køberen fuldstændigt. Efter købet kan den bruges på ubestemt tid, uden at man skal tegne noget abonnement. Microsoft garanterer mindst 5 års support på alle udgaver af Office 2019 på alle enhedstyper. 

Systemkrav til Microsoft Office Professional Plus 2019:
Operativsystem: Windows 10
Hukommelse: min. 2 GB RAM
Harddisk: min. 3 GB ledig plads
Skærm: min. 1024x768 opløsning

Specifikke referencer