• -450,00 kr.

Windows 10 Home (Download)

Windows 10 Home 
Sprog: Dansk (eller andet sprog, der ønskes, kan installeres direkte)
Antal licenser: 1 licens (licens til 1 pc)
Levering: Via e-mail med licensnøgle & download link
Leveringstid: Omgående efter betaling

✅ Dansk Webshop 
✅ Microsoft Partner  
✅ 5 Stjerner Trustpilot 

599,00 kr.
149,00 kr.
Inkl. moms
PÅ LAGER

Det nye Windows 10 Home er, som navnet selv siger, et optimalt styresystem til hjemmebrug og egner sig både for nybegyndere og avancerede brugere. Som enhver „home” udgave kan styresystemet Windows 10 Home bryste sig af en ny, meget brugervenlig brugergrænseflade. Derudover tilpasser sig Microsoft Windows 10 Home, alt efter platform, til den anvendte enhed og dens egenskaber. Systemkravene til styresystemet Windows 10 Home er de samme, som til dens forgængere Windows 7 og 8.1. Derfor kan også de noget ældre computere problemfrit køre MS Windows 10 Home.

Nye features i styresystemet Windows 10 Home

Ud over visuelle ændringer bringer styresystemet Windows 10 Home også nye features med sig:

  • Cortana: Sprogassistent for nem betjening af systemet.
  • Microsoft Edge: Ny internetbrowser, som erstatter den hidtidige Internet Explorer.
  • Ansigts- og fingeraftryksgenkendelse (ved tilslutning af respektive enheder).
  • Continuum: Tablet-modus for touch-enheder.
  • Windows Holographic: Anvendelsesplatform for HoloLens databrille (udvidet realitet).

Programmer og spil

De sædvanlige programmer som kalender, mail, musik, video of foto følger selvfølgelig også med styresystemet Windows 10 Home. En yderligere innovation, der følger med Microsoft Windows 10 Home er det nye DirectX 12, som endnu bedre understøtter spillene grafisk. Derudover findes der en ny funktion, som muliggør, at spillene fra Xbox One kan spilles og streames på hjemmenetværkets computere.

Nye funktioner i styresystemet Windows 10 Home

Den velkendte startmenu blev revideret i Microsoft Windows 10 Home og byder nu på en brugergrænseflade med fliser, som kan forsynes med individuelle funktioner. Ligeledes råder skrivebordet i styresystemet MS Windows 10 Home over en ny funktion, der muliggør at bruge flere virtuelle skriveborde til forskellige formål. Ved overgangen til Microsoft Windows 10 blev Windows Store standardiseret for alle versioner.

Sikkerhed og databeskyttelse

Hvad sikkerheden angår, understøtter styresystemet Windows 10 Home FIDO-alliancens 2.0 standard for internetautentificering. I denne sammenhæng blev der indført biometrisk brugergodkendelse „Microsoft Hello”, der gør det muligt at logge ind uden password.

Hvad datasikkerheden angår, får brugere med styresystemet Windows 10 Home en større valgfrihed i forhold til forgængeren: I systemindstillingerne kan man administrere alle forbindelser, der overfører data til Microsoft i form af feedbacks og individuelt indstille ethvert punkt af den pågældende rapport.

MS Windows 10 Home understøtter dig optimalt

I henhold til Microsoft vil der i fremtiden ikke blive offentliggjort flere udgaver af Windows. I stedet vil Windows fremover kun leveres som en tjeneste. Dette betyder, at købere af Windows 10 Home ikke længere blot vil modtage opdateringer i form af forbedringer og fejlrettelser, men også få nye funktioner og features, der ikke er tilgængelige på købstidspunktet.

Bemærk: Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at opgradere til Windows 10 Pro med denne udgave af Windows 10 Home!

SYSTEMKRAV til Windows 10 Home

Platform  Windows
Styresystem  Windows 10
Processor  Processor eller SoC på mindst 1 GHz
Hukommelse  1 GB for 32 bit eller 2 GB for 64 bit
Harddisk  16 GB for 32 bit styresystemer eller 20 GB for 64 bit styresystemer
Grafikkort  DirectX 9 med WDDM 1.0 driver eller højere

Specifikke referencer