• -450,00 kr.

Windows 10 Professional (Download)

Windows 10 Pro
Sprog: Dansk (eller andet sprog, der ønskes, kan installeres direkte)
Antal licenser: 1 licens (licens til 1 pc)
Levering: Via e-mail med licensnøgle & download link
Leveringstid: Omgående efter betaling

✅ Dansk Webshop 
✅ Microsoft Partner  
✅ 5 Stjerner Trustpilot 

599,00 kr.
149,00 kr.
Inkl. moms
PÅ LAGER

Windows 10 Pro er det nye styresystem fra Microsoft, der blev designet specielt til professionelle brugere og firmaer. Ud over at køre på almindelige enheder som pc'er og bærbare kan Windows 10 Pro også køre på kompatible tablets. Microsoft Windows 10 Pro byder på nyttige funktioner og kan køre på alle platforme – det nye styresystem Windows 10 Pro er således optimalt til både alle professionelle brugere og firmaer. Styresystemet Windows 10 Pro kan, som alle forrige „pro“-versioner, bryste sig af en brugervenlig og moderne brugergrænseflade. Microsoft Windows 10 Pro tilpasser sig til enhver enhed og dens egenskaber. En yderligere fordel er, at systemkravene til MS Windows 10 Pro næsten ikke har ændret sig i forhold til dets forgængere Windows 7 og 8.1, hvilket gør, at det uden problemer kan køre på lidt ældre computere.

Nye features i styresystemet Windows 10 Pro

Ud over professionelle funktioner byder styresystemet Windows 10 Pro sine brugere på de såkaldte „Business Funktioner” som fx domænetiltrædelse, administration af gruppepolitikker, BitLocker, virksomhedsmodus for Internet Explorer, fjernskrivebord, tildelt adgang 8.1 samt et Hyper-V-Client. Ud over de professionelle funktioner, følger der en række programmer og features med styresystemet Windows 10 Pro:

  • Cortana: Sprogassistent for intuitiv betjening af systemet.
  • Microsoft Edge: En ny internetbrowser, som erstatter den hidtidige Internet Explorer.
  • Ansigts- und fingeraftryksgenkendelse for mere sikkerhed (forudsat, at respektive enheder er tilgængelige).
  • Continuum: Skift til tablet modus for bedre betjening med touch enheder.
  • Windows Holographic: Anvendelsesplatform for HoloLens-databriller (udvidet realitet).

De sædvanlige programmer til e-mail, kalender, musik, fotoer og videoer samt det nye DirectX 12 til optimering af grafikken følger ligeledes med styresystemet Windows 10 Pro. Derudover tilbyder Microsoft Windows 10 Pro versionen en cloudbaseret tjeneste til identitetsstyring og adgangskontrol, Azure Active Directory. Vha. en „enkeltlogon” får brugere adgang til talrige cloudbaserede SaaS tjenester som fx DropBox, Office 365 og Concur.

Fornyede funktioner i styresystemet Windows 10 Pro

Startmenuen i Microsoft Windows 10 Pro blev revideret på samme måde som i Home Edition. Den byder nu på et område med fliser, som kan indrettes individuelt med forskellige funktioner. Også skrivebordet i styresystemet Windows 10 Pro råder over en ny funktion, der gør det muligt at oprette flere virtuelle skriveborde til diverse formål. Med MS Windows 10 Pro fås også adgang til Microsoft Business Store.

Sikkerhed og databeskyttelse

FIDO alliancens standard 2.0 blev ligeledes integreret i styresystemet Windows 10 Pro, som nu understøtter autentificering via internettet. Desuden blev „Microsoft Hello“ indført – en biometrisk brugerautentificering, der muliggør at logge på uden password. Hvad datasikkerheden angår, så byder Microsoft Windows 10 Pro på Enterprise Data Protection for platformoverskridende dataadministration.

Professionel udnyttelse af computeren – med MS Windows 10 Pro
Der er ikke planlagt flere udgaver af Windows efter Windows 10, for fremover skal Windows være en service. Microsoft fokuserer ikke blot på optimering af systemet og fejlfinding: Princippet „Windows as a Service“ vil omfatte nye features, som hverken er tilgængelige eller kendte på købstidspunktet. På den måde vil Windows 10 udvides og forbedres kontinuert.

SYSTEMKRAV til Windows 10 Professional

Platform

 Windows
Styresystem

 Windows 10
Processor

 Processor eller SoC på mindst 1 GHz
Hukommelse

 1 GB for 32 bit eller 2 GB for 64 bit
Harddisk

 16 GB for 32 bit styresystemer eller 20 GB for 64 bit styresystemer
Grafikkort

 DirectX 9 med WDDM 1.0 driver eller højere

Specifikke referencer