• -2.100,00 kr.

Project Professional 2019

Specifikationer: 

Bemærk: Fungerer kun til Windows-baserede PC'er.

Autentisk Project Professional 2019
Ingen tidsbegrænsning
Intet abonnement
Til 1 PC (kan flyttes fra pc til pc)
Til Windows
Alle sprog
Leveres på mail med produktnøgle & installationsvejledning

✅ På lager

3.595,00 kr.
1.495,00 kr.
Inkl. moms

Projekt, ressourcer, porteføljer: samlet overblik med Microsoft Project Professional 2019

Project Professional i 2019-udgaven er et værktøj, som understøtter styringen af hele spektret af projekthåndteringen: Projektlederen kan med denne software styre ressourcer såsom medarbejdere, tid og budget og bevare overblikket, selv hvis der er mange projekter i gang samtidig. Projekter kan nærmest virke ubegrænset i størrelse: Fra små opgaver til sager, der spænder sig over flere år, og som har stor betydning. Man kan frit vælge, om samarbejdet om projekter af denne slags skal foregå lokalt over netværket eller i skyen. Små og store virksomheder kan spare tid og penge og alligevel til enhver tid holde sig ajour med de enkelte projekter.

For at bevare overblikket, også over et stort antal forskellige projekter, har Microsoft Project Professional 2019 forbedret muligheden for porteføljehåndtering. Med denne programfunktion opdager projektlederen med det samme, hvilke projekter der for tiden går efter planen, og hvor der er behov for forbedringer. Skemaer kan monitoreres og budgetstyring skaber overblik over forvaltningen af økonomiske midler og menneskelige ressourcer. Alt sammen forenkles med denne funktion.. Prioriteringen giver information om, hvorvidt de vigtigste projekter skrider frem efter planen, eller om projektlederen skal gribe ind. Porteføljehåndtering gøres også nemmere takket være analysefunktioner og dertilhørende handlingsanvisninger.

For bedre at kunne håndtere funktioner som denne i større virksomheder og i skyen er synkronisering med Project Online og Project Server en mulighed. Teammedlemmer kan så øjeblikkeligt synkronisere nye tilføjelser til projektet med andre medarbejdere og behøver ikke være fysisk involveret. Dertil kommer, at brugere af Microsoft Project Professional 2019 kan integrere Skype for Business direkte i programmet. Således kan man chatte og video-chatte eller bekræfte medarbejderes tilstedeværelse  direkte fra softwaren, hvormed samarbejdet om projekter forenkles betragteligt.

Virksomheders regnskabsafdelinger kan beregne lønningen for de enkelte team-medlemmer for den enkelte opgave og desuden registrere såvel projektrelaterede som andre udgifter direkte i softwaren. Medarbejdere kan udstede juridisk bindende fakturaer i Microsoft Project Professional 2019 og tidsregistrere udført arbejde i tidstabeller, der er baseret på skabeloner. Dermed er Project Professional ikke alene et værktøj til projektstyring. Softwaren spiller også en rolle i budgetplanlægning og finansiering af alle slags opgaver, hvis man ønsker det. Integrationen med Business Intelligence-software gør denne proces mere glidende.

Brugere, der ikke tidligere har stiftet bekendtskab med Microsoft Project Professional, oplever ikke desto mindre hele programmets fulde funktionalitet - med skabeloner, der følger med softwaren, og som giver dig mulighed for at udarbejde selv de mest komplekse projekter på få minutter. Disse skabeloner kan redigeres og gemmes til senere brug i andre projekter, således at der i forbindelse med udarbejdelse af årsrapporter over de kommende år eksempelvis ikke er behov for at begynde forfra. Man kan nøjes med at ændre årstallet. I 2019-udgaven genfindes de fleste funktioner fra forgænger-versionen foruden de kendte værktøjer, hvilket gør det lettere for erfarne brugere at skifte over til den nyeste version.

Microsoft stiller alene denne udgave af Project Professional til rådighed for brugere af  Windows 10. Andre styresystemer understøttes ikke. Der er tale om et fuldgyldigt licens uden udgifter til abonnement, og det er samtidig muligt at bruge programmet året rundt offline. Microsoft garanterer, at Project Professional i 2019-versionen opdateres i mindst fem år med alle de opdateringer, som måtte komme i denne periode. Det indebærer sikkerheds- og funktionsopdateringer.

Styresystem: Windows 10 & 10S
Hukommelse: min. 2 GB RAM
Harddisk: min. 3 GB ledig plads
Skærm: min. 1280x800 pixel-opløsning

Specifikke referencer