Project Professional 2016

Specifikationer: 

Bemærk: Fungerer kun til Windows-baserede PC'er.

Autentisk Project Professional 2016
Ingen tidsbegrænsning
Intet abonnement
Til 1 PC (kan flyttes fra pc til pc)
Til Windows
Alle sprog
Leveres på mail med produktnøgle & installationsvejledning

✅ På lager

1.695,00 kr.
Inkl. moms

Selv komplekse og omfattende projekter kan planlægges, overvåges og realiseres med Project Professional 2016 – denne populære projektmanagementsoftware fra Microsoft vil understøtte dig i samtlige opgaver i forbindelse med gennemførelsen af dine projekter. MS Project Professional 2016 byder på mange funktioner for at kunne arbejde effektivt i teams. Ud over en forbedret kommunikation via Skype for Business bliver det endnu nemmere at realisere projekter med Project Professional 2016. Takket være synkroniseringen med SharePoint og Office 365 vil du kunne arbejde mere fleksibelt med projekterne og få det nemmere ved at arbejde sammen om dem. Gør brug af Microsoft Project 2016 Professional for at få styr på dine projektmål.

Fremadrettet planlægning og overvågning af projekter
Med Microsoft Project 2016 Professional kan du effektivt administrere vigtige projekter. Det store antal af planlægningsværktøjer giver dig mulighed for at oprette et komplet projekt med blot få klik, forsyne det med alle de nødvendige elementer og overvåge fremskridtet direkte. De forskellige muligheder for rapportering sørger for, at du med MS Project Professional 2016 altid har overblik over på de vigtige nøgletal og hurtigt kan fremstille præsentationer ang. projektets løbende status. Vha. de fremhævede processtier i Gant-diagrammet kan du se, i hvilken relation de forskellige processer står i forhold til hinanden og hvilken betydning de har for projektet. Project Professional 2016 råder over intelligente værktøjer, der gør det muligt at planlægge projekterne fremadrettet. Teamplanlægningsværktøjet og ressourceforhandlinger hjælper dig fx med at identificere eventuelle flaskehalsproblemer i tide og agere proaktivt. „Hvad nu hvis“-scenarier viser dig en mulig udvikling af et projekt. Analyse af processtier i Microsoft Project 2016 Professional identificerer potentielle problemer før de bliver reelle og hjælper med at finde løsninger for at overholde tidsplanen.

Med Project Professional 2016 er det blevet markant lettere at arbejde i et team
Det at kommunikere med andre teammedlemmer i realtid fungerer problemfrit med MS Project Professional 2016 via Skype for Business. Du kan starte en chat med dine teamkolleger eller ringe dem op direkte fra Project 2016 Professional for at stille spørgsmål og løse problemerne. Takket være en forbedret synkronisering med SharePoint og Office 365 kan du i en håndevending få adgang til dine projekter – overalt! Især proces- og opgavelister er blevet endnu nemmere at bearbejde og opdatere. Via en hurtigt fremstillet projekthjemmeside kan informationerne udveksles ukompliceret med alle aktører.

Ved at købe Microsoft Project Professional 2016 erhverver man et fuldstændigt projektmanagementværktøj, der er designet til teamwork og målrettet til realisering af projekter.

Styresystem: Windows 7 eller nyere
Hukommelse: min. 1 GB RAM for 32-bit, min. 2GB RAM for 64-bit
Harddisk: min. 3 GB ledig plads
Skærm: min. 1280x800 pixel-opløsning

Specifikke referencer